Hej igen,

Efter en del funderingar och förfrågningar ligger nu tredje upplagan av Nålbindning framför mig, alldeles färsk från tryckeriet. Först tänkte jag att det kanske inte behövdes fler häften, att alla som ville numera helst lärde sig från internet. Men, precis som det finns ett oändligt antal nålbindningstekniker finns det en mängd olika sätt att lära sig på. Själv slet jag med att lära mig, jag glömde bort hur man började och trasslade runt i teknikerna. Visst hade jag kunnat lära mig på nätet, men själv är jag sån att jag helst läser på papper, sittandes i en skön stol med en kopp te bredvid mig. Jag gillar också att mina bokmärken ligger kvar där jag lagt dem, och att inte alltid vara beroende av el och uppkoppling. När folk frågade om nästa tryckning insåg jag att vi nog var fler, vi som helst läser på papper, och efter att ha funderat en stund bestämde jag mig för att arbeta ihop med Scanglas. De tar emot beställningar och distribuerar och på så sätt blir jag fri att göra nya projekt.

Den här gången har jag lagt till några mönster. Själv tänkte jag inte på det i början, men eftersom det varit efterfrågat så finns det nu två varianter på sockor, ett par handledsvärmare och en tröja. Precis som när det gäller tekniker för nålbindning finns det en hel massa olika sätt att göra plagg på, mina är bara några varianter som jag själv tycker fungerar.

Om du har butik och vill beställa en bunt med böcker, så gör det här: info@scanglas.se. (Tips på var man kan handla som privatperson kommer senare.)